top of page
Auke werd op zijn 14e overdonderd door een volwassen vrouw

Ik heb op mijn veertiende een half jaar lang een intense seksuele ervaring gehad. Ik dacht eerst dat ik erdoor zou groeien, maar het tegendeel bleek waar. Ik ben sindsdien bang geworden voor meisjes en voor hun seksuele gevoelens. Ik ben in een gat gevallen. Wat ik heb meegemaakt sloot niet aan bij mijn ontwikkeling. Alsof ik op school plots in een klas terechtkwam voor veel oudere leerlingen, waarin ik gewoon niet kon volgen.

Op een middag wandel ik van school naar huis. Een vrouw draagt pakjes uit haar auto, het zijn veel pakjes. Ik bied haar hulp aan. Ik ga mee met haar naar haar flat op de zesde etage. Het is een mooie vrouw, ik schat haar dertig. Ze woont alleen. Ze is vriendelijk en biedt me een glaasje frisdrank aan. Ze vraagt of ik een vriendinnetje heb. Dat maakt me verlegen. Ze vraagt of ik al gekust heb met een meisje. Ik krijg een blozend hoofd. Ze ziet dit en zegt dat kussen heel fijn is. Als je wilt, zal ik het je leren, zegt ze op een verleidelijke manier. Ze wacht niet tot ik een antwoord geeft, maar brengt haar lippen al naar de mijne.

Ze leert me die dag op allerlei manieren kussen, vertelt me wat ze het fijnst vindt en wat ik moet doen om een meisje echt gek te maken met mijn kussen. Een uur lang zijn we hiermee bezig. Ik vind het allemaal nieuw en spannend. Als je morgen terugkomt, zal ik je nog meer leren, vertelt ze op een doortastende en verleidelijke manier. Ze zal me alles leren zodat ik makkelijk een vriendinnetje kan krijgen die gek ik op mij.

Wanneer ik buiten sta, voel ik me overspoeld en besef niet goed wat er is gebeurd. Ik heb op dat moment enkel nog maar ervaring met masturbatie, ben een paar keer klaargekomen, meer niet. Door wat er net gebeurd is ben ik ineens in een andere fase beland.

De volgende dag ga ik weer bij haar langs en daarna nog meer. Een half jaar lang ben ik minstens drie keer per week bij haar, soms ook in het weekend. Ze trekt me aan als een magneet. We doen altijd alles over wat we de vorige keer al gedaan hebben en gaan telkens een stapje verder. Ze stelt telkens indringende, intieme vragen zoals hoe vaak ik masturbeer en of ik al een meisje heb zien klaarkomen. Verlegen geef ik toe dat ik nog nooit een meisje naakt heb gezien. Ze begint zich onmiddellijk uit te kleden en ik mag naar haar hele lichaam kijken. Ze begint ook zichzelf te strelen.

Na elke ontmoeting vertelt krijg ik de boodschap dat ze me nog veel meer kan leren. Maar het wordt me allemaal te veel. ‘s Nachts kan ik niet slapen. Haar lichaam, haar woorden, haar natte geslacht spoken voortdurend door mijn hoofd. Met de heftige gevoelens die ze bij mij oproept weet ik geen raad. Overdag voel ik me onrustig en op school kan ik me niet concentreren.

Toch ga ik telkens terug naar haar en telkens heeft ze een verrassing. Ze verleidt me, danst met mij en wrijft haar lichaam tegen me aan. Ze voelt dan mijn stijve penis en grijpt me vast in mijn kruis. Ze heeft altijd een kort jurkje aan, zonder slipje. Dat windt me op en soms kom ik al klaar nog voor ze me heeft aangeraakt. Dit is normaal in het begin, zegt ze, omdat de prikkels zo sterk zijn. Maar als we vaker oefenen zal dat verbeteren. Dit is inderdaad zo en als ze me een aantal keren oraal bevredigd heeft en ik haar, kan ik mijn opwinding beter reguleren.

Ze is heel lief en verleidelijk en ik smelt als was in haar handen. Ik doe alles wat ze me vraagt. Ik ben helemaal in haar macht. We doen allerlei standjes. Het voelt allemaal heel goed en tegelijk heel slecht Maar toch laat ik me verleiden om echt seks met haar te hebben met mijn penis in haar vagina. We doen dit vanaf die dag elke keer maar altijd op een andere manier.

Het voelt ondertussen alsof ik me elke keer moet bewijzen en steeds een nieuw examen moet afleggen, maar ik kan me er niet van losmaken. Tot het vanzelf gebeurt. Op een dag bel ik aan maar ze doet niet open. Ze is verhuisd, zegt een buurvrouw, naar een andere stad. Ze heeft vooraf niets gezegd. Ik voel me in de steek gelaten en tegelijk voel ik een grote opluchting dat het voorbij is. Nu pas kan ik voelen hoe heftig dit allemaal is geweest. Waar ik in meegesleurd ben, zonder te weten waar ik aan begon, zonder ervaring. Ik val in een gat.

Het heeft een tijd geduurd voor ik hulp heb zocht. Tijdens de therapie herbeleef ik wat er gebeurd is en tracht ik het te voelen in mijn lichaam. Mijn gevoel is tijdens die zes maand compleet overspoeld geweest. Ik ben meegenomen in een film die niet mijn film was, maar die van haar. Al die heftige ervaringen waar ik niet klaar voor was hebben mijn eigen seksuele ontwikkeling doen stilvallen. Ik voel me nog steeds geremd in de omgang met mijn vrienden en nog veel meer in de omgang met meisjes. Ik raak ervan in de war en het voelt alsof ik mezelf weer zal verliezen.

bottom of page